Εγγραφές

Tο 7ο Σχολείο Παιδοαλλεργιολογίας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.Οι σύνεδροι απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο. Για την είσοδο στο χώρο του σχολείου αρκεί η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Προεγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 08 Απριλίου 2022. Οι προεγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σχολείου.

Από τις 09 Απριλίου 2022, εγγραφές θα γίνονται δεκτές με το ίδιο κόστος που θα ισχύει και κατά τη διάρκεια του Σχολείου.

Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί online (με αυτόματη χρέωση πιστωτικής κάρτας).

Everest Travel & Congresses
Λυκούργου 14-16, 105 52, Αθήνα
Τηλ.: 210 3249242
W: www.everesttravel.gr
Υπεύθυνη εγγραφών: κα Πένυ Παπακωνσταντίνου, email: penypap@everesttravel.gr

Κόστος Εγγραφής Με Φυσική Παρουσία

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΩΝ
(έως 08/04/2022)

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
(09/04-13/05/22)

Ιατροί

€80

€110

Ειδικευόμενοι

€50

€75

Φοιτητές - Νοσηλευτές

Δωρεάν

Οι ανωτέρω τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%


ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Σημειώσεις:
Για τις κατηγορίες με μειωμένη ή δωρεάν εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού εγγράφου:

  • Οι ειδικευόμενοι ιατροί οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση από το διευθυντή της κλινικής ή του νοσοκομείου όπου ασκούν την ειδικότητά τους.
  • Οι φοιτητές/σπουδαστές οφείλουν να προσκομίσουν το “πάσο” τους ή το τρίπτυχο από το πανεπιστημιακό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν.
  • Οι νοσηλευτές την αντίστοιχη πιστοποίηση της ιδιότητάς τους.

Περιλαμβανόμενες Υπηρεσίες

  • Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος
  • Είσοδος στην έκθεση
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης*

*Βάσει της διάταξης του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του Συνεδρίου.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, θα σας αποσταλεί επιβεβαίωση εγγραφής μέσω email. Σε περίπτωση που δε λάβετε τη σχετική βεβαίωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εταιρεία Διοργάνωσης του Σχολείου.

Τρόποι Πληρωμής

Η καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής, πραγματοποιείται online με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA, MASTERCARD, ΑΜΕΧ, DINERS)

Το σύστημα online εγγραφής και πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας του 7ου Σχολείου Παιδοαλλεργιολογίας είναι πλήρως κρυπτογραφημένο και σας  κατευθύνει σε ασφαλή τραπεζική σελίδα, όπου θα πραγματοποιείται αυτόματα η χρέωση της πιστωτικής κάρτας.

Ακυρώσεις Εγγραφών - Αντικαταστάσεις Εγγεγραμμένων

Με την παρέλευση της 08ης Απριλίου 2022 καμία ακύρωση δε θα γίνεται δεκτή και θα παρακρατείται το καταβληθέν ποσό εγγραφής.

Επιστροφές χρημάτων που πιθανόν προκύψουν από ακυρώσεις, θα καταβάλλονται στους δικαιούχους δύο (2) μήνες μετά τη λήξη του σχολείου.

Εγγραφές

Updated on 2022-05-05T17:44:52+03:00, by pediatric-subspec.